Swish-Integrationer

Vår tjänst Infrasec Transaction Engine for Swish kan användas i många olika sammanhang och branscher. Här nedan kommer flera exempel på hur tjänsten kan användas i praktiken.

Testa gärna på vår Swish-demo HÄR.

Elektriska laddningsstationer

ITE for Swish är perfekt för att hjälpa leverantörer som driver laddningsstationer för elektriska bilar. Lösningen används för betalning och för att sedan kunna koppla på åtgärder (slå på/av) utan att kunden behöver skaffa en separat app.
Hen kan aktivera Swish-betalningen via en QR-kod och ITE tillhandahåller ett API för operatören, för att möjliggöra start av laddning efter verifierad betalning i realtid.

För att se en förklarande video på detta från vår kund Eways, kan ni klicka HÄR.
Godkänd Skattekontrollenhet
Godkänd Skattekontrollenhet pic two

Betalning i butik

Många POS-installationer har krav på att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt för kunden att betala via Swish. Med ITE för Swish kan du integrera en betalning direkt i registret via API, så att kunden kan förskottsbetala via
QR-kod, (t.ex. en matmeny). Sedan kan de hämta beställningen och bekräfta betalningen samtidigt. Kunden behöver inte visa Swish-betalningen i telefonen manuellt för kassapersonalen.
Kunder kan nu betala via mobiltelefonen och få ett kvitto direkt utan att komma åt det fysiska registret.
Swish-Integrationer
Swish-Integrationer pic first

Varuautomater

Moderna leveranslösningar fungerar vanligtvis med internetanslutning.
Med ITE för Swish, kan kunden på ett enkelt sätt betala med Swish och kan sedan få "leverans" av varan efter validering av betalning i realtid.
Enkelt och effektivt.

Biljetter

Ett typiskt setup med ITE för Swish, är att koppla olika typer av biljetter till Swish-betalningen som en kopplad åtgärd. Det kan till exempel vara en buss/tågbiljett eller liknande. Detta är ett effektivt och snabbt sätt att ge kunden tillgång till biljetter direkt, utan att behöva en separat betalningsapp.
Swish-Integrationer pic two

Gåvoorganisationer

ITE for Swish fungerar bra för gåvoorganisationer som vill koppla ihop sina transaktioner med kopplade åtgärder, så som Tack-SMS till givaren.

När givaren skickar in Swish-betalningen via en QR-kod, tillhandahåller ITE realtidsinformation om transaktionen och kan direkt koppla denna till en åtgärd.
Lösningar

Vill du veta mer?